top of page
  • artpercreixer

"El constructor de murs", d'Arianna Squilloni & Decur

Concebut gairebé com un còmic en el qual la narració també avança amb les imatges a més a més de fer-ho amb el text, El constructor de murs és un àlbum que parla de deixar-se fascinar par la natura i de trobar la felicitat en les petites coses que ens ofereix la vida. Però també d'aprendre a conviure, de la necessitat de compartir, de companyia i d'aprendre dels errors.


Decur, il·lustra aquesta història combinant d'una manera molt efectiva il·lustracions farcides de color que omplen les pàgines amb d'altres que, sense perdre l'expressivitat i l'humor, recorden a les historietes gràfiques pel traç negre i petites taques de color.


Aquesta història està publicada per A buen paso, una petita editorial creada per la mateixa autora del llibre, Arianna Squilloni, que publica obres que, com es pot llegir a la seva web, contribueixen a mantenir viva la curiositat per aquest món i la seva bellesa com a mitjà per arribar a la felicitat.

Definitivament, El constructor de murs, compleix l’objectiu de l’editorial d'una manera senzilla, sense pretensions, però efectiva i que a través de l’humor ens fa reflexionar.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page